(untitled) (Revista CICSA online, serie nouă/ CICSA Journal online, New Series, 2025)
Lucrarea Objects Untimely. Object Oriented Philosophy and Archaeology este rezultatul unor conversații dintre ar heologul Christopher Witmore , profesor de Arheologie și Studii Clasice în cadrul Texas Tech University și filo s oful Graham Harman, profesor de filosofie la Institutul de Arhitectură din California de Sud din Los Angeles cu prilejul întâlnirii lor în cadrul Haragan Lecture de la Texas Tech University. Subiectele principale ale discuției lor, materializate în această carte apărută în luna iunie a anului 2023 , sunt conceptul de timp și ontologia orientată pe obiect e (prescurtat OOO), ambele teme având un rol d eosebit pentru ambii autori, în domeniile lor de specialitate.