COMTE ȘI POZITIVISMUL de WILLIAM WHEWELL (Revista Română de filosofie analitică, 2024)
Despre „filosofia pozitivă” s-a vorbit și discutat des în ultimii ani, iar maniera în care este tratată și publicațiile în care se poartă discuțiile implică faptul că ea ar fi un subiect de mare interes. Astfel că am încrederea că ea ar putea reprezenta, domnule Editor, un subiect potrivit pentru paginile Revistei dumneavoastră, iar eu sunt gata să-mi aduc contribuția la această discuție.