Book Review of: RODICA ZAFIU, 101 cuvinte argoticeargotice, ediția a doua, revizuită: București, Humanitas, 2023, 380 p., ISBN 978-973-50-7837-9 (Theoretical and Applied Linguistics@ro, 2025)
Apărută în 2023, cartea doamnei profesoare Rodica Zafiu este ediția revizuită a unui titlu publicat acum  mai bine de un deceniu, o lucrare de referință în bibliografia de specialitate.